OH neeee!!!! Je bent jarig maar je kan het niet zo vieren als je normaal altijd doet…..Maar wij gaan ervoor zorgen dat jij straks kan zeggen dat jij een online kinderfeestje hebt gehad en dat het super gaaf was!

Wat gaan we doen? Dat mag jij bepalen! Sam onze knots-gekke theater docent gaat je bellen om je wensen door te nemen. Wat vind je leuk? Wat vind je stom? En waar heb je heeeeel veel zin in? Sam gaat het voor je verzorgen.

Al je vrienden en vriendinnen bellen in via internet met webcam zodat we elkaar allemaal kunnen zien en gezamenlijk leuke opdrachten kunnen uitvoeren.

1 ding is zeker…..dit wordt een feestje om nooit meer te vergeten!

 

Het kinderfeestje duurt ongeveer 1 uur nadat iedereen is ingelogd, dus zet je feestmuts op en trek je party-kleren! Ik heb er zin in!

 

Als je dit feestje koopt dan nemen we contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken waarop het feestje plaats gaat vinden. Ook zal Sam jullie bellen om de wensen van de jarige te bespreken.

 

 

 

 

 

Over de Instructeur

Profielfoto

Sam

Alle lessen die je van Sam krijgt bestaan uit het hebben van plezier, een bak aan energie en zijn vol enthousiasme. Alles wat je hoeft te doen is lekker gek! Meer is er niet nodig. Een beetje durf en een beetje lef, daar kom jij de lessen wel mee door. Vind je het allemaal nog spannend? Dat geeft helemaal niets. Dan mag je altijd eerst kijken en daarna wil je heus wel mee doen!

Bekijk meer cursussen van Sam →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2020 Creatieve Invaldocent